Viemärin avaus-,
huolto- ja kunnostustyöt Turun alueen
asiantuntijalta

Pyydä tarjous

Turun Viemärihuolto toteuttaa monipuoliset viemärityöt aina viemärin avauksesta kunnostustoimenpiteisiin asti. Alan kokenut yritys on asiantuntijasi putkien tukkeutumisen tapahtuessa, mutta mukana myös ennaltaehkäisemässä ikäviä ongelmia viemäristöissä huolto- ja kunnostustöiden merkeissä. Kun pidät putkistot ja kaivot kunnossa säännöllisillä tarkastuksilla, säästyt ikäviltä vahingoilta. Palveluihimme kuuluu myös 24 h -hätäpäivystys, joten olemme tavoitettavissa juuri silloin, kun meitä tarvitset. Toiminta-alueemme on ensisijaisesti Turku ja lähikunnat.

Tutustu palveluihimme

Viemärikuvaukset

Kun tarvitset ammattilaisen toteuttamaa putkisto- tai viemärikuvausta, olemme käytettävissänne. Viemäreiden kuvaus on kustannustehokas tapa tarkastaa viemäreiden kunto esimerkiksi huoltotoimenpiteiden yhteydessä. Hyvän kaluston ansiosta saadaan kartoitettua kaikki tarpeellinen, ja kuvaus on sopiva menetelmä myös viemärin tukoskohdan selvittämiseksi viemärin avauksen jälkeen. Viemärikuvaukset putkikoolle 50–300 mm.

Viemärin avaus ja muut
huoltopalvelut

Viemärisi tukkeutuessa saavumme apuun ja hoidamme viemärien avauksen sekä muut viemärihuoltoon liittyvät työt nopeallakin varoitusajalla ja asiantuntemuksella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa pesu ja puhdistus, sulatus, huolto sekä viemärikuvaus avauksen jälkeen. Huoltotoimet kannattaa tilata säännöllisesti, jotta viemärisi välttyvät turhilta tukkeutumisilta. Ajan myötä viemäriin kertyy rasvaa, ruostetta ja muita kertymiä, jotka saattavat aiheuttaa lopullisen tukoksen, mikäli viemärit jäävät huoltamatta.

Viemärin kunnostus

Kun viemäristössä todetaan kunnostustarve säännöllisten tarkastuksien yhteydessä tai vahingon tapahtuessa, on ammattilaisen hyvä kartoittaa ensin kunnostustarpeiden kokonaistilanne ja tehdä ehdotus urakasta. Kunnostuksen avulla vuodot saadaan tyrehdytettyä ja mahdolliset pintavauriot korjattua niin, että ne kestävät kulutusta ja aikaa. Viemärin kunnostukset voidaan hoitaa injektiomassalla tai pikasementillä. Viemärin avauksen yhteydessä on hyvä tarkastaa samalla mahdolliset kunnostustarpeet.

Salaojan pesu

Ehkäiset rakennuksesi kosteusvaurioita, kun pidät salaojituksesi toimintakykyisenä. Myös salaojiin ja tarkastuskaivoihin voi kertyä lietettä, hiekkaa ja roskia, jotka heikentävät salaojan toimimista tai aiheuttavat tukoksia. Salaojan pesu huuhtoo tehokkaasti pois tukkeutumia aiheuttavan ylimääräisen aineksen. Mahdolliset kasviston juuret saadaan puhdistettua pois esimerkiksi vaijerirassilla.

Likavesikaivon puhdistus

Likavesikaivon puhdistus ja tyhjennys voidaan toteuttaa joko kertatilauksena tai sovituin välein huoltosopimusta noudattaen. Puhdistamme kaikki likavesikaivot, kuten sadevesikaivot, lokakaivot, rasvanerotuskaivot, öljynerotuskaivot ja hiekaneristyskaivot. Tarkastamme puhdistuksen yhteydessä myös kaivojen kunnon.

24 h -hätäpäivystys

Turun Viemärihuollon 24/7 toimiva päivystys varmistaa, että saat palvelua myös yllättävissä viemäri- tai vesiongelmissa. Olemme tavoitettavissasi ympäri vuorokauden, jokaisena viikonpäivänä.

Ota yhteyttä

Turun talousalueen matalin paineimuauto!